Zo zit uit je hokje in elkaar

LAAG 1: publieke aankondiging

De voorbijgangers worden naar het doolhof ‘gelokt’ doordat er een aantrekkelijk tafereel plaatsvindt aan de buitenkant. Er staan mensen bij de ingang met kistjes, met fruit gesorteerd in de kleuren van de regenboogvlag, die vragen stellen aan de voorbijgangers over hun identiteit, bijvoorbeeld: “Wat is uw geslacht?” of: “Waar valt u op?” Het fruitstuk dient tevens als ‘entreebewijs’ van het doolhof en kan samen met een gekleurd hesje worden meegenomen.

LAAG 2: stroomschema doolhof

De bezoekers lopen tegen dubbelzinnige vraagstukken aan waarmee ze worden uitgenodigd keuzes te maken en een eigen pad te bewandelen.

LAAG 3 individueel/privé invullen

In het doolhof kunnen alle bezoekers zich op eigen wijze en ongestoord buigen over intiemere vraagstukken aangaande de eigen seksuele identiteit.

LAAG 4: ontmoeting

Tot slot komen de bezoekers bij elkaar in het centrale gedeelte van het doolhof, alwaar een ontmoeting plaatsvindt. Met een speelse twist worden zij uitgenodigd hun fruit samen te voegen en daar sap van te laten maken in de Peepshow. Hier worden de drankjes genuttigd en plaatst elke bezoeker zichzelf in een assenstelsel waar angst en verlangen, hoop en vrees rondom seksualiteit in kaart wordt gebracht.